Muji Hut 無印小屋秋天上市 海邊山腳任你砌 柔之拔 四月 25, 2017 22:38

科技玩意乃匹配遊戲,每個人都是自己的專家,所有產品都是好產品;終極目標為自砌智能家居獨立屋,深信「只要冇電死,終會砌成機」。

日本 Muji Hut 無印小屋自己砌!Muji Hut 無印小屋強調用 made in Japan 日本木材,並由日本專業工匠打造而成;屋仔細小,但內籠闊落,又有窗口,官網強調,3 至 4 人,夠住有餘。夠住就好,別再奄尖;在山腳在海邊,去到邊砌到邊。Muji Hut 無印小屋冇廚冇廁點樣算?可以去附近的公廁及食肆解決。Muji Hut 盛惠 $300 日元(約 HK$21.1 萬),仲有 1 年保養,2017 年秋天日本發售,最適合蝸居都買唔起又想住日本的你。

有米富豪適合嗎?都可以。介紹番,Muji Hut 話大唔大,都唔是細;尺吋為 3370 x 3340 x 3830mm,室內面積 9.1 平方米,走廊 3.1 平方米;可以放在富豪家裡的後花園;至於窮人,別以為可以在天橋底搭建,你都係住天橋底算了,係咁!







【熱門報道】Navdy 車用導航系統抵港【實測】 車主:揸車好似打機
【熱門報道】Graffiti 月入兩萬做腦細?專訪本地畫家 Devil:繼續反叛
【熱門報道】《攻殼機動隊》幕後功臣!專訪香港特技化妝師

讚好 ezone.hk Facebook,速睇最新科技生活資訊。

Source:muji


標籤: 無印屋 , 無印小屋MujiHut
會員中心
只需免費登記成為 e-zone Club 會員,即可參加每期 Jetso 激賞有獎遊戲,並有機會參與 e-zone 舉辦的免費會員活動!